nuffnang

NUFF

Khamis, 21 Jun 2012

REVIEW: KEM GERAK GEMPUR 2012

Program: Kem gerak gempur zon krian 2012
Tempat: SK Kabo Hilir
Tarikh: 18 - 21 jun


Sepanjang program berlangsung, tiada perkara buruk berlaku. Aku cuma nak highlight kan aktiviti yang berlangsung pada hari rabu, 20 jun. Kenapa? Sebab masa tu aku kena conduct ler murid seramai 34 orang dari 4 buah sekolah.

Nasib baik aku dah prepare sedikit bahan untuk digunakan semasa pengisian program tu. Aku ada sediakan cetakan tips menjawab soalan kertas 1 dan 2 bagi Matematik UPSR. Kalau ada sesiapa yang berminat, sila emel terus kepada aku kat fahamiz@yahoo.com (aku boleh kasi yg softcopy), malas la nak upload kat sini..

Bagi aku, pencapaian murid-murid masih perlu diperbaik lagi. Anak didikku pula yang seramai 10 orang ke sana masih belum dapat menggembirakan hati. Cuma 2 orang sahaja yang mencapai target.

1 ulasan:

  1. Salam. Maaf jika mengganggu. Kami sedang menjalankan satu kaji selidik khas untuk guru-guru sekolah rendah dan menengah. Kaji selidik ini bertujuan untuk mendapatkan maklumat mengenai proses penggubalan kertas soalan samada untuk kerja sekolah, ujian bulanan atau peperiksaan besar. Kaji selidik ini hanya mengandungi 14 soalan mudah dan mengambil masa kurang dari 5 minit untuk menjawab. Jika berminat boleh layari laman web di bawah:

    http://mysoalan.blogspot.de/2012/06/kaji-selidik.html

    Saya juga berharap agar anda dapat menyebarkan kaji selidik ini kepada rakan-rakan guru yang lain. Terima kasih!

    http://mysoalan.com/

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...