nuffnang

NUFF

Khamis, 14 Januari 2016

[TRAVEL] Bercuti ke Busan dan Gyeongju -20- Cenderamata dan Menara Busan

Kami bergerak ke Nampo Station untuk ke Gukje market. Kat sana kami mahu borong cenderamata sikit. Jiji memang dah bersuara kepada aku, hari last kita mesti pergi dan beli jugak.

Kalau nak turun kat Jagalchi Station boleh juga akses ke sana. Kami merayau dalam market agak lama dan sesi tawar menawar pun berlaku. Maaf ya, aku tak ada simpanan gambar shopping cenderamata ni kerana terlalu ralit. hihihi..


kepala khinzir ada dijual di area Gukje market tu. Yang ni rajin pulak aku snap. hiks!
Laluan kat bawah ni adalah menuju ke Busan Tower. Kiri dan kanan banyak kedai-kedai tapi kami tak singgah pun.



Sesudah bershoping, kami pergi ke menara Busan pulak. Ringkasnya, layan ajelah gambar-gambar yang aku ambil ni semua.




































































2 ulasan:

  1. Ooh.. so if nk belik souvenir di busan, ke sinilah ya...

    BalasPadam
    Balasan
    1. ya, kat gukje market harganya murah sikit, lagi murah kalau kita pandai tawar-menawar

      Padam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...