nuffnang

NUFF

Khamis, 19 Mac 2015

[TRAVEL] Mood Bercuti..

Dah lama tak update blog. Cerita pasal Boracay pun tak sudah-sudah lagi. Sekarang aku tengah sibuk bercuti pulak. Dan bermaksud, bakal muncul cerita baru pasal travel aku ni..

Tapi.. Kalau malas menaip, jadi pekasam la semua kisah tu nanti. Hehe.

5 ulasan:

  1. Balasan
    1. kat tepi kapal terbang. Aci tak jawab macam tu?

      Padam
  2. Nak ke mana dengan firefly tu en ZZ...

    BalasPadam
    Balasan
    1. tunggu la entry yang akan datang encik Mie.. hehe.

      p/s- habislah.. berkurun la en Mie nak tunggu entry tu kuar nanti

      Padam
  3. menanti penuh sabar apakah cerita disebalik gambar itu.

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...