Saturday, January 19, 2013

REWARDS SEMPENA ULANGTAHUN KELAHIRANKU

Lama tak menaip. Bila free, rasa malas tapi time sibuk mula la pikir nak hapdate macam-macam. Sudahnya, keluar citer basi!

Besday aku jatuh pada 17 Jan, 2 hari lepas. So, aku memang suka bagi reward untuk diri sendiri. Jadi aku dengan sengaja telah booking tiket pergi ke USS. Ala, Universal Studio Singapore tu..


Tapi aku pergi awal beberapa hari la, sebab hari jadi aku jatuh pada hari bekerja. Takkan aku nak ponteng kerja pulak kan? So aku gi hari hujung minggu la.

Nanti la aku update pasal percutian solo ke USS tu. Dan kelmarin, tup..tup.. tup.. datang parcel kat bilik guru. Parcel untuk aku la! Siapakah yang kirim hadiah untuk aku ni? *perasan* Cehhh.. buat-buat tak tau konon, sebenarnya bungkusan tu adalah hasil tebus mata ganjaran kad kredit RHB aku. Hehehe..

Aku redeem point, ambik beg ni.. tapi coraknya lain sikit, warna tetap grey. Boleh la guna untuk travel ke mana-mana nanti ;)


Anyway, lambat jugak diorang hantar barang yang aku redeem tuh. Transaksi aku dah buat pada 31hb Dis lalu (kalau tak redeem, expired la point aku tu!). So, anggaplah aku dapat hadiah sempena birthday sendiri. kihkihkih..

p/s- terima kasih banyak-banyak kepada sesiapa yang wish besday aku, tak kira la secara live ke, melalui fb, sms atau apa-apa medium yang lain.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...